3D Gokkasten

3D Gokkasten

WAT MAKEN 3D SLOTSPELLEN ANDERS VAN REGULAIRE SLOTS?

Sommige van de beste 3D-slots van vandaag bieden meer manieren om te winnen en een betere gameplay. Je kunt ze spelen met royale multipliers die op nieuwe en unieke manieren worden geactiveerd, ze hebben slotsymbolen toegevoegd, sticky, wandelende of verschuivende wildernis en wat niet. Ze zijn het ding van de toekomst en ze zullen zeker blijven uitbreiden en verbeteren. Zeg zelfs vandaag nog vaarwel tegen 2D-videoslots, want die zijn over een paar jaar weg. als je dit soort slots leuk vond, moet je het zeker proberen gokkasten gratis.

Boeiende 3D-gokautomaten van BetSoft
BetSoft is een van die ontwikkelaars van casinosoftware die alle commotie met 3D-slots begon. De creatieve ontwerpers van BetSoft zijn erin geslaagd om enkele van de meest boeiende online 3D-slots te creëren. BetSoft wordt beschouwd als de innovator en leider in echte bioscoopachtige 3D-gaming. Hun 3D-slots worden Slots3-serie genoemd, en enkele van de beste afbeeldingen uit die serie zijn Dr. Jekyll & Mr. Hyde, Fruit Zen, Gypsy Rose, More Gold Diggin ’, Good Girl / Bad Girl, SugarPop etc.

Sheriff Gaming 3D-slots

Sheriff Gaming is waarschijnlijk een minder bekende ontwikkelaar van 3D-slots dan BetSoft, maar dat betekent niet minder aantrekkelijke 3D-slots. De slots van Sheriff zitten boordevol 3D-graphics en hebben sterke thema's met een filmintroductie voor elk; het is alsof je een nieuwste cartoon van Pixar bekijkt. Veel van de slots hebben 3D-geanimeerde karakters op de interface die rondspringen, geluiden maken en juichen wanneer u een winlijn raakt. Populaire 3D-slots van Sheriff Gaming zijn Las Vegas Fever, Piggy Bank, Frog Royale, Oonga Boonga en New Generation.