Superheld-Gokkasten

Superheld-Gokkasten

Meest populaire Superheld-Gokkasten

Onderscheidende kenmerken van gokautomaten over helden
Binnen het thematische segment van gratis gokkasten gewijd aan helden, worden de volgende subgenres onderscheiden:

speelautomaten rond het thema mythologie (personages uit oude mythen, Vikingen, nationale helden, personages uit de folklore);
superheldengames voor stripboeken (DC en Marvel);
automaten, waarvan de plot is opgebouwd rond de karakters van cultfilms;
Games over andere helden van de wereldcultuur.
Een van de belangrijkste kenmerken die machinegeweren over helden verenigen, is hun ontwerp. Meestal heeft het symbool in de vorm van een portret van de hoofdpersoon speciale functies. Dit is een 'wild' symbool of een spreiding of een afbeelding met de hoogste uitbetalingsratio's. Ook kan de speler vaak overschakelen naar bonusspellen. De resterende foto's hebben ook op de een of andere manier betrekking op het verhaal dat bij de hoofdpersoon hoort.

Een ander opvallend onderscheidend kenmerk betreft bonusspellen - ze zijn volledig gebaseerd op de plot van de hoofdpersoon. De volgende functies zijn vaak te vinden in gokautomaten van dit genre:

bonusronden, die een voortzetting zijn van de plot;
extra spellen met onmiddellijke uitbetalingen voor het selecteren van afbeeldingen;
thematische progressieve jackpots.
Geschiedenis en ontwikkeling van het genre
Spelmachines voor helden begonnen in het midden van de jaren 2000 aan populariteit te winnen. Moderne fabrikanten laten zich inspireren door cultpersonages en maken games van hoge kwaliteit voor elke smaak. De interesse in het genre verdwijnt niet en fabrikanten houden rekening met deze functie. Een voorbeeld is zo'n populaire gokautomaat als Game of Thrones van Microgaming gebaseerd op de gelijknamige serie, die de bovenste regels van beoordelingen bezet.